24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπλεξίματα για τον Γκρίφιν και τους Ράπτορς

Την ώρα που οι Τορόντο Ράπτορς δίνουν τις μάχες τους στο παρκέ στη "φούσκα" ο βοηθός του Νικ Νερσ, Άντριαν Γκρίφιν αντιμετωπίζει μια δική του μάχη που δεν είχε καμία σχέση με μπάσκετ. Η πρώην γυναίκα του τον κατηγορε για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας μέσω ενός post στα social media.

Σε ένα μήνυμά της στο twitter, η Όντρεϊ Γκρίφιν αναφέρει πως ο πρώην σύζυγός της την κακοποίησε επανειλημμένα λέγοντας πως την έπνιγε, την πέταξε στον τοίχο με τόση δύναμη ώστε να ανοίξει τρύπα και πως την έσερνε στο γρασίδι όταν ήταν έγκυος.

Ο Γκρίφιν απάντησε με δήλωση μέσω των Τορόντο Ράπτορς: "Σήμερα πρωί η πρώην σύζυγός μου μέσω των social media εξαπέλυσε κατηγορίες εναντίον μου τις οποίες αρνούμαι κατηγορηματικά. Έχουμε εμπλακεί σε μια μακροχρόνια νομική διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών και τη διατροφή. Είμαι απογοητευμένες που πρέπει να απαντήσω με αυτόν τον τρόπο σε ψευδείς κατηγορίες και λυπάμαι για τυχόν διάσπαση της συγκέντρωσης που μπορεί να προκαλέσει στην ομάδα αυτή τη σημαντική στιγμή".

Οι Ράπτορς εξέδωσαν και ξεχωριστή ανακοίνωση: "Όταν είδαμε αυτές τις κατηγορίες, απογοητεύτηκαμε.  Ο Άντριαν είναι σημαντικό μέλος της ομάδας μας. Μιλήσαμε άμεσα μαζί του και αρνήθηκε κατηγορηματικά καθετί που αναφέρεται στο post. Θα τον στηρίξουμε στη διαδικασία όσο ο ίδιος και η πρώην σύντροφός του ξεκαθαρίζουν αυτά τα θέματα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ