23.4 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Μπλατ: «Τα μικρά πράγματα έκαναν τη διαφορά»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ κατέθεσε την άποψή του για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε, που έληξη με την ήττα του Ολυμπιακού με έναν πόντο στο ΣΕΦ. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε και μας στήριξε όπως μας στήριξε. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με δύο πολύ καλές ομάδες. Μερικές φορές τα παιχνίδια κρίνονται σε ένα δύο σουτ και δυστυχώς για εμάς έκαναν ένα περισσότερο από εμάς. Τα μικρα πράγματα κάνουν τη διαφορά και σήμερα όντως την έκαναν. Η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να μείνουμε μαζί ως μονάδα και πρέπει να βελτιώσουμε αυτά τα πράγματα και να βγούμε πιο δυνατοί και πιστεύω πως θα το κάνουμε».

Σε ότι αφορά την απουσία του Σπανούλη από το παρκέ στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα, ο Μπλατ απάντησε: «Ήταν απόφαση προπονητή. Πίστευα ότι τα ματς απ που είχαμε ειδικά στην άμυνα ήταν καλά και και με αυτό πορευτήκαμε».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός συχνά παίρνει διαφορές, αλλά τις χάνει τόνισε: «Είναι σίγουρα ένα πρόβλημα. Και πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλύτερη δουλειά πάνω σ’ αυτό. Να κρατάμε τις διαφορές που παίρνουμε μέσα στον αγώνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ