21.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Μπλατ: “Στον Ολυμπιακό ξέρουν πως να χτίσουν μια ομάδα”

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ έφερε εκπροσώπους των ΜΜΕ από το Ισραήλ στην Ελλάδα. Οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν την βόλτα τους από το ΟΑΚΑ και για τον αγώνα της Χάποελ Ιερουσαλήμ με την ΑΕΚ.

O Μπλατ αναφερόμενος στην επιστροφή του στην Ευρωλίγκα και την παρουσία στον Ολυμπιακό, τόνισε: "Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που θα κοουτσάρω στην Euroleague, είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω ότι στην Euroleague είναι πιο οικεία και άνετα για μένα, ειδικά με τον Ολυμπιακό. Εδώ και τόσα χρόνια ήμουν αντίπαλος, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Βρήκα ένα σύνολο επαγγελματιών ανθρώπων με αθλητική παιδεία, που ξέρουν πως να χτίσεις μια ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί για κάθε τίτλο».
Και πρόσθεσε: "Οι προσδοκίες ευθυγραμμίζονται με την υποστήριξη και την κατασκευή γύρω. Από την εμπειρία μου ξέρω ότι τα πράγματα δεν ξεκινούν απαραίτητα με έναν εύκολο τρόπο, ειδικά σε μια τέτοια ομάδα με τόσες αλλαγές. Μπορεί να μας πάρει κάποιο χρόνο, αλλά δεν είμαι ενοχλεί αυτό. Γίνεται και ανυπομονούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα".

Ενώ για τον γιο του Ταμίρ δήλωσε: "Όταν είμαι προπονητής μιας άλλης ομάδας σε μια άλλη χώρα, έχω το δικαίωμα να δω τον γιό μου να παίζει. Τον αντιμετώπισα στο τουρνουά της Κρήτης και δεν τον είχα συμπεριλάβει στο σκάουτινγκ. Μετά από ενάμιση δεκάλεπτο μας σκότωναν και πήρα τάιμ άουτ, λέγοντας στους παίκτες μου να σταματήσουν αυτόν τον παίκτη. Ήταν πολύ ευχάριστο, ελπίζω η Χάποελ και ο Ταμίρ να έχουν μια επιτυχημένη σεζόν. Είναι διασκεδαστικό το ότι έχω την ευκαιρία να το δω και να το ενθαρρύνω».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ