20 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μπλατ: “Θα επιστρέψουμε στην Α1 αν… “

Ο Ντέιβιντ Μπλατ παραχώρησε μια συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό 103 FM και μίλησε για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και αποκάλυψε, αλλά και για την αποτυχία των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναφορικά με την προετοιμασία του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα δούλεψε καλά προσθέντας πως απουσίες και μικροτραυματισμοί δεν του επιτρέπουν να έχει ακόμη μια καθαρή εικόνα της ομάδας. Όταν ρωτήθηκε για το ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα παίξουν στην Α2 στην Ελλάδα τόνισε: "Η ομάδα αυτή δεν έχει σχέση με μένα. Θα έχει έναν ξένο. Για να επιστρέψουμε στην Α1 θα πρέπει να αλλάξει η συμπεριφορά της ομοσπονδίας. Τότε θα θελήσουμε στο μέλλον να επιστρέψουμε".

Στην ερώτηση αν έχει αλλάξει κάτι στον ίδιο από την ημέρα που έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας του απάντησε: "Προσπαθώ να προσαρμόσω πράγματα, το προσπαθώ και πιστεύω πως πηγαίνει καλά όλο αυτό. Έχω μια διαδικασία μπροστά μου και είναι μια κατάσταση για την οποία δενμπορώ να πω πως ήμουν έτοιμος. Μπορώ μόνο να γίνω πιο σοφός μέσα από όλα".

Όσο για τις ΗΠΑ και τον Γρεγκ Πόποβιτς; "Δεν ήταν έκπληξη για μένα η πορεία της. Ήταν ένα σύνολο που δεν ήταν έτοιμο για τη διοργάνωση. Έχω πει και θα ξαναπώ πως το μπάσκετ της Ευρώπης και του ΝΒΑ είναι πολύ διαφορετικά. Τώρα θα πρέπει να το καταλάβουν και στις ΗΠΑ. Δεν έμειναν οι 15 που θα έκαναν τη διαφορά. Ο Πόποβιτς είναι σπουδαίος άνθρωπος και προπονητής και νομίζω δεν τον ενδιαφέρουν οι 15 που δεν έμειναν. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες όμως σίγουρα το ρόστερ θα είναι διαφορετικό".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ