18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπλατ: “Η πολιτική είναι βασική προτεραιότητά μου”

Πριν από λίγες μέρες ο Ντέιβιντ Μπλατ ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τους Νιου Γιορκ Νικς, στους οποίους τους τελευταίους μήνες είχε ρόλο συμβούλου του προέδρου. "Δεν ήταν δική μου απόφαση. Εγώ πήγα στους Νικς έχοντας συμβουλευτικό ρόλο ως το τέλος της σεζόν. Δυστυχώς όμως η σεζόν διακόπηκε απότομα λόγω του κορωνοϊού, έτσι και το δικό μου συμβόλαιο έληξε", εξήγησε μιλώντας στο κανάλι Sport 5 του Ισραήλ.

"Πρόσφερε ό,τι μπορούσα το διάστημα που έμεινα στην ομάδα. Η θέση της στην κατάταξη βελτιώθηκε, αν και δεν ήταν δικό μου έργο αυτό. Αισθάνομαι, όμως, ότι έβαλα κι εγώ το χέρι μου και είμαι χαρούμενος γι' αυτό".

Κατόπιν τούτου, έχει ενδιαφέρον το τι σκέφτεται ο Ντέιβιντ Μπλατ για την επόμενη μέρα, δεδομένου ότι έχει αποσυρθεί από την ενεργό προπονητική, λόγω και του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει: "Θα ήθελα να αξιοποιήσω τις εκτεταμένες εμπειρίες μου ως προπονητής εκπροσωπώντας με κάποιον τρόπο το κράτος του Ισραήλ. Είτε στο πεδίο της διπλωματίας είτε σε αυτό της εκπαίδευσης. Καμιά φορά κλείνει μια πόρτα, αλλά την ίδια στιγμή ανοίγει ένα παράθυρο", δήλωσε δίχως να κρύψει ότι θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική:

"Πράγματι, είναι μια βασική προτεραιότητά μου αυτή. Θα μπορούσα επίσης να γράψω ένα βιβλίο ή ακόμα να ασχοληθώ με τα media".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ