22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπλατ: «Ελπίζω την επόμενη φορά να τα βάλουμε»

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μια άνετη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου στο Κύπελλο Ελλάδας και πήρε την πρόκριση με τον Ντέιβιντ Μπλατ να στέκεται λίγο περισσότερο στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν φάνηκε πως οι περισσότεροι παίκτες του σούταραν κατά... βούληση από τα 6μ75. Χωρίς να είναι και ιδιαίτερα εύστοχοι στο διάστημα αυτό.

«Οι αγώνες ποτέ δεν είναι εύκολα μέχρι να τους κάνεις εύκολους. Στο πρώτο ημίχρονο βγήκαμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι και με κίνητρο να πάρουμε τη νίκη. Στο τρίτο δεκάλεπτο το ίδιο, παίξαμε σχετικά καλά. Αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν παίξαμε τόσο και επηρέασε την απόδοσή μας. Το σημαντικό είναι πως προκριθήκαμε για τους ημιτελικούς και αυτός ήταν ο σημερινός στόχος».

Όταν ρωτήθηκε ακριβώς για αυτά τα σουτ ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Ως προπονητής αυτό που μαθαίνεις είναι να κρίνεις αν είναι καλά τα σουτ ή όλα. Όλα τα άλλα με ξεπερνάνε και ανήκου στα χέρια κάποιου που βρίσκεται πιο... ψηλά από μένα (δείχνοντας προς τον ουρανό). Στο μυαλό μου τα περισσότερα ήταν ανοιχτά σουτ. Οπότε ελπίζω να βρίσκουμε ελευθερα σουτ όπως σήμερα, αλλά ελπίζω περισσότερο να τα βάλουμε. Έχω αρκετά να ανησυχώ, δεν χρειάζεται να ανησυχώ και γι’ αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ