33 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Μπλατ: «Είναι πρόκληση» (vid+pics)

Να βγάλει στο παρκέ την ποιότητά του θέλει ο Ολυμπιακός στην εντός έδρας αναμέτρησή του με την Εφές Αναντόλου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Πέμπτη (13/12, 18.45) στο ΣΕΦ την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, με τον προπονητή του Ντέιβιντ Μπλατ να αναφέρει σχετικά στη Media Day της Τετάρτης (12/12) στο φαληρικό στάδιο: «Έχουν δείξει την ποιότητά τους, διαθέτουν ένα βαθύ και ταλαντούχο ρόστερ. Η Εφές έχει καλό προπονητή και παίζουν σωστό μπάσκετ. Έχουμε κι εμείς ποιότητα, όμως θα πρέπει να την βγάλουμε και στο παρκέ. Ανυπομονώ να γυρίσουμε στο "σπίτι" μας, μπροστά στους φιλάθλους μας, και με τον ενθουσιασμό τους να μας βοηθήσουν να πάρουμε το παιχνίδι. Το χρειαζόμαστε».

Κληθείς να σχολιάσει την καλή επιθετική λειτουργία του τουρκικού συγκροτήματος, πρόσθεσε ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής: «Πραγματικά διαθέτει πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Πρέπει να αμυνθούμε ως ομάδα για να τους αντιμετωπίσουμε. Είναι μια πρόκληση για εμάς».

 

Ο συνάδερφός του στην Εφές Αναντόλου, Εργκίν Αταμάν, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως φαβορί, με τον Ντέιβιντ Μπλατ αρχικά να απορεί όταν του επισημάνθηκε κι εν συνεχεία να τονίζει: «Το είπε αυτό; Είναι ένας έξυπνος κόουτς και πάντα έχει ενδιαφέροντα πράγματα να μας πει ο Εργκίν. Είμαι χαρούμενος για ό,τι είπε».

 

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, από την πλευρά του, ανέφερε: «Είναι πολύ καλοί στην επίθεση, άρα πρέπει να παίξουμε σωστά στην άμυνα. Γυρίζουν σωστά την μπάλα, σουτάρουν, διαθέτουν ταλαντούχους παίκτες, οπότε σίγουρα η άμυνα θα είναι το "κλειδί". Σίγουρα και το δικό μου έργο θα είναι δύσκολο. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος, να μας βοηθήσει να κερδίσουμε».

 

https://www.youtube.com/watch?v=i7NCE4iEjZY

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ