31.1 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Μπλακ: «Η φυγή μου από τη Μακάμπι ήταν η καλύτερη λύση για την οικογένειά μου»

Ο Ταρίκ Μπλακ δεν συμφώνησε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για ανανέωση του συμβολαίου του και σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι το διαζύγιο με τους Ισραηλινούς ήταν η καλύτερη απόφαση για την οικογένειά του.

Ο Αμερικανός παίκτης ύστερα από δύο σεζόν στη Μακάμπι αποφάσισε να κυνηγήσει την τύχη του για άλλα μέρη και μιλώντας στο «israelhayom» τόνισε ότι σκέφτηκε ως οικογενειάρχης και όχι ως παίκτης:

«Ήταν η καλύτερη απόφαση για την οικογένειά μου, ειδικά αν σκεφτούμε την κατάσταση με την πανδημία. Οι γονείς θα με καταλάβουν. Πρώτα είμαι σύζυγος και πατέρας, μετά είμαι αθλητής. Ήταν το καλύτερο για εμάς. Η γυναίκα μου ήταν μαζί μου, έστω και αν έκλαψε όταν φύγαμε. Ο σύλλογος ήταν φανταστικός. Το ίδιο και οι φίλαθλοι. Είχα τόσες καλές στιγμές στα αποδυτήρια. Πέρασα εξαιρετικά, είμαι πραγματικά ευγνώμων για όσα έζησα. Ελπίζω να καταλάβουν ότι η απόφαση που πήρα ήταν η καλύτερη για την οικογένειά μου. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου» ενώ στη συνέχεια υποστήριξε για τη Εuroleague.

«Είναι μία καταπληκτική λίγκα, ένα υπέροχο μέρος για να παίξεις μπάσκετ υψηλού επιπέδου. Μπορείς να δεις την Ευρώπη και τις μεγάλες πόλεις της. Ήμουν χαρούμενος που έπαιξα εκεί. Ξέρω ότι η Euroleague πρέπει να κάνει ακόμα μερικά βήματα, αλλά οι προοπτικές υπάρχουν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ