19.8 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Μπιέλιτσα: “Ανήκω στο ΝΒΑ”

Καθώς η ώρα για το τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου πλησιάζει, η εικόνα για τη δυναμικότητα των ομάδων γίνεται όλο και καλύτερη, επομένως και οι εκτιμήσεις μπορεί να γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, πάντως, είναι σίγουρος για ένα πράγμα: ο ανταγωνισμός στην Κίνα θα είναι μεγάλος. Και ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο συγκαταλέγει και την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε στο talkbasket.net"Είναι μια πολύ δυνατή διοργάνωση. Τα πάντα είναι ανοικτά. Οι ΗΠΑ έχουν χάσει πολλούς παίκτες, αλλά παραμένουν το μεγάλο φαβορί. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δυνατές ομάδες, όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Αυστραλία και η Ελλάδα. Υπάρχουν πολλές ομάδες που θα παλέψουν για τα μετάλλια, ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται. Η ώρα για το τζάμπολ πλησιάζει, αλλά έχουμε ακόμα λίγο χρόνο για δουλειά".

Μιλώντας για την καριέρα του στο ΝΒΑ ο Σέρβος φόργουορντ τόνισε πως θα ήθελε να την ολοκληρώσει εκεί, καθώς αισθάνεται παίκτης του ΝΒΑ: 

"Παίζω εκεί εδώ και τέσσερα χρόνια. Βρήκα το ρόλο μου και αισθάνομαι υπέροχα στο Σακραμέντο. Οι συμπαίκτες μου είναι υπέροχοι. Έχουμε νεανική ομάδα και κάποια στιγμή θα παλέψουμε για τον τίτλο. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην Ευρώπη. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στο ΝΒΑ, αλλά δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Ανήκω στο ΝΒΑ και θέλω να μείνω εκεί".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ