23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπερτομέου: «Στο παρελθόν η κόντρα με Παναθηναϊκό, Final Four στην Αθήνα»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου βρίσκεται επίσης στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκα να αναφέρεται μέσω του συνδρομητικού καναλιού στην προσφορά του εμβληματικού ηγέτη των «πρασίνων», ενώ μίλησε τόσο για την κόντρα με το σύλλογο, που για τον ίδιο έχει λήξει, όσο και για την πιθανότητα για ένα Final Four στην Αθήνα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είναι πάντα ωραίο να βρίσκομαι σε μία χώρα που έχει τόσο μεγάλο πάθος για το μπάσκετ»«

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Ήμουν τυχερός να είμαι φίλος του για χρόνια, αλλά όταν έφυγε από τη ζωή, χάσαμε μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχτισε τον Παναθηναϊκό, ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ με έξι τίτλους».

Για το αν η κόντρα με τον Παναθηναϊκό: «Ναι. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν και ανήκουν στο παρελθόν. Το μόνο που μετρά είναι το αύριο. Ανεξαρτήτως τι έγινε στο παρελθόν, ελπίζουμε ότι όλοι θα μάθουμε από τα λάθη μας».

Για το ενδεχόμενο διεξαγωγής Final Four στην Αθήνα: «Αυτό είναι κάτι που θα θέλαμε να γίνει και σίγουρα οραματιζόμαστε. Δεν μπορούμε να πούμε πότε ακριβώς, αλλά είναι ένα από τα σχέδια μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ