17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μπερτομέου: “Προσδοκία μας είναι η ομαδική δουλειά”

Ολοκληρώθηκε εχθές το απόγευμα η πρώτη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των 16 ομάδων και της διοργανώτριας αρχής  στα γραφεία της Euroleague στη Βαρκελώνη. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου καθώς και ο καθορισμός νέων στόχων για την επόμενη χρονιά. Από την μεριά των ελληνικών ομάδων, στη Βαρκελώνη βρέθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος και Ίαν Βουγιούκας για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε δίνοντας έμφαση στην σημασία της ομδικότητας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο των μετόχων. Συγκεκριμένα τα όσα ανέφερε:  «Οι σκέψεις μας, η επιθυμία μας και η προσδοκία μας είναι η ομαδική δουλειά. Έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου, όμως, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε αν δεν υπάρχει σταθερότητα, συνέπεια και συνοχή στις σχέσεις μας με τους μετόχους και με τους παίκτες που αποτελούν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα, μαζί θα βρούμε τις ενδεδειγμένες λύσεις. Το πιο σημαντικό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι κρατάμε το μέλλον στα χέρια μας»

«Γνωρίζουμε ότι οι νεότερες γενιές θέλουν να βρεθούν στο προσκήνιο. Θέλουν να βρεθούν στο σημείο που βρίσκεστε εσείς και τους προσφέρουμε την ευκαιρία να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με αυτά που κάνετε εσείς στο παρκέ» σχολίασε η Chief Business Development Officer της Euroleague, Ροσέ Κεραλτό.

Από τη μεριά του ο αρχηγός της Ζαλγκίρις Κάουνας, Παούλιους Γιανκούνας ανέφερε «Αυτές οι συναντήσεις είναι πολύ σημαντικές διότι παίρνουμε απευθείας πληροφορίες από τους ιθύνοντες, από τον Τζόρντι Μπερτομέου και τους υπόλοιπους. Μαθαίνουμε τις εξελίξεις, τα πλάνα για το μέλλον και τον απολογισμό της περσινής σεζόν. Όταν άρχισα να παίζω μπάσκετ, δεν είχαμε ανάλογες κινήσεις και δεν γνωρίζαμε την κατάσταση στην Euroleague, τις σχέσεις μεταξύ των ομάδων. Πλέον κάθε καλοκαίρι είμαστε εδώ και παίρνουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματά μας» , ενώ ο Νιχάντ Νέντοβιτς της Μπάγερν Μονάχου, τόνισε: «Η τεχνολογία αναπτύσσεται πραγματικά γρήγορα τη σημερινή εποχή. Τα social media έχουν τεράστια σημασία αναφορικά στην επικοινωνία με τους φαν του μπάσκετ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ