18.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπερτομέου: «Επιστροφή των φιλάθλων στην Ευρωλίγκα» (vids)

Την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα προανήγγειλε ο Τζόρντι Μπερτομέου, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου, στην οποία από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, μίλησε στο ισπανικό ραδιόφωνο RAC1 και στάθηκε στην επάνοδο του κόσμου στα παρκέ, από την καινούρια σεζόν, εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες, έτσι όπως θα διαμορφωθούν λόγω κορονοϊού.

Όπως εξήγησε, στόχος της Ευρωλίγκας είναι τη νέα χρονιά οι φίλαθλοι να επιστρέψουν σταδιακά στις κερκίδες, αν και τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο εξακολουθούν να έχουν οι κυβερνήσεις των χωρών με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θέτουν για τον ιό COVID-19. «Η επιστροφή των φιλάθλων θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις κάθε χώρας. Μια συντηρητική πρόβλεψή μας αφορά στην εικόνα των γηπέδων με φιλάθλους στο 50% της χωρητικότητας, ίσως και στο 60%. Εάν πάνε όλα καλά, τα Χριστούγεννα ίσως πλησιάσουμε και στο 100%», ανέφερε σχετικά ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Θυμίζουμε πως το φετινό Φάιναλ Φορ, στην Κολωνία, θα γίνει χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν στις περισσότερες χώρες οι αγώνες διεξήχθησαν κεκλεισμένων των θυρών. Δεν έλειψαν, πάντως, και κάποιες εξαιρέσεις με μικρή παρουσία κόσμου στις εξέδρες, ανάλογα με τη χωρητικότητα των κλειστών.

https://www.youtube.com/watch?v=zKc6f5-k-e4

https://www.youtube.com/watch?v=mlrpEmHWNkk

https://www.youtube.com/watch?v=6VL4ouANWj4

https://www.youtube.com/watch?v=kp-d-OiufDo



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ