23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπερντ: “Κόμπι για τίτλους, ΛεΜπρόν για την απόλαυση” (vid)

Ο Λάρι Μπερντ είχε σαφή άποψη όταν ρωτήθηκε το 2012 για το ποιον θα επέλεγε ανάμεσα στον Κόμπι Μπράιαντ και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για συμπαίκτη. Στο μυαλό του ήταν όλα ξεκάθαρα. Ο Τζέιμς, παίζοντας με τους Μαϊάμι Χιτ, είχε χάσει τον τίτλο από τους Ντάλας Μάβερικς στο έκτο παιχνίδι ένα χρόνο νωρίτερα και προσπαθούσε ακόμη να αποδείξει την αξία του.

Η άποψη του Μπερντ ήταν ξεκάθαρη: "Θα επέλεγα τον Κόμπι, γιατί, φυσικά δεν θα σούταρε τόσο πολύ όσο τώρα, αλλά η επιθυμία του για τη νίκη, η αφοσίωσή του να γίνεται καλύτερος, και είναι απλά σκληρός. Είναι σκληρός παίκτης. Οπότε αν ήθελα να νικήσω θα έπαιρνα τον Κόμπι. Αλλά αν θες να απολαύσεις το παιχνίδι, αν το διασκεδάσεις, όπως έκανα εγώ με τον Μπιλ Ουόλτον, θα έπαιζα με τον ΛεΜπρόν. Θα ήταν ίσως πιο διασκεδαστικό. Αν θες όμως να νικήσεις και να ξανανικήσεις, και να ξανανικήσεις, τότε ο Κόμπι είναι ο άνθρωπός σου. Όχι ότι ο ΛεΜπρόν Δεν είναι νικητής, αλλά το μυαλό και η αφοσίωση του Κόμπι είναι να μπαίνει σε κάθε προόνηση για να γίνεται καλύτερος".

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σχολίασε τη δήλωση του Μπερντ, όταν του ζητήθηκε από εκπροσώπους του Τύπου: "¨Είναι απλό... Ο Κόμπι έχει πέντε δαχτυλίδια κι εγώ κανένα. Πλέον ο ίδιος έχει τρία δαχτυλίδια, αλλά αισιοδοξεί για περισσότερα με τη φανέλα με την οποία τα κατέκτησε και ο Μπράιαντ: Αυτή των Λέικερς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ