21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπερκ για τον κορονοϊό: «Ήταν πολύ δύσκολα»

Η Ντόρις Μπερκ, που βρέθηκε «θετική» στον κορονοϊό, μίλησε για τον πώς βίωσε η ίδια τη νόσο και δηλώνει πλέον καλά, αν και εξακολουθεί να κρατάει αποστάσεις από όλους.

Η ρεπόρτερ του ESPN και αναλύτρια του ΝΒΑ θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της μετά τη διάγνωσή της με τον ιό COVID-19. Όπως εξήγησε: «Την πρώτη φορά που ένιωσα κάποιο σύμπτωμα ήταν στις 11 Μαρτίου, στον αγώνα των Ντένβερ Νάγκετς με τους Ντάλας Μάβερικς. Ένιωθα πολύ κουρασμένη και το κεφάλι μου πονούσε. Μετά ήταν πολύ δύσκολα, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι για πέντε λεπτά, από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου. Δεν ήθελα αρχικά να κάνω το τεστ, γιατί υπάρχει έλλειψη, ωστόσο το έκανα τελικά, για να προστατεύσω την οικογένειά μου και την κόρη μου. Αρχικά νόμιζα πως τα συμπτώματα δεν ταίριαζαν, αλλά δεδομένης της φύσης του επαγγέλματός του και του αριθμού των ανθρώπων που συναντώ πίστεψα πως ίσως έχω νοσήσει».

Πλέον, αναρρώνει απομονωμένη σπίτι της, καθώς όπως πρόσθεσε: «Τώρα νιώθω μια χαρά, αλλά συνεχίζω να κρατάω αποστάσεις από άλλους ανθρώπους». Παράλληλα, η 54χρονη δημοσιογράφος ζήτησε από όλους να παραμείνουν σπίτι τους, προκειμένου να διασφαλίσουν την υγεία τους και την υγεία των συνανθρώπους τους.

https://www.youtube.com/watch?v=PbQ2nlDsj7w



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ