18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπελάδες λόγω… Netflix για τον Σακίλ Ο’ Νιλ

Το Netflix γνωρίζει μεγάλες στιγμές αυτή την περίοδο με τον περισσότερο κόσμο στον πλανήτη κλεισμένο στο σπίτι του. Μία από τις σειρές που κάνει θραύση είναι το Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. Είναι μια σειρά στην οποία κάνει μια cameo εμφάνιση (ολιγόλεπτη παίζοντας τον εαυτό του) ο Σακίλ Ο' Νιλ. Μια εμφάνιση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις, εξαιτίας του προσώπου γύρω από το οποίο περιστρέφεται η σειρά: Του Τζόζεφ Άλεν Μαλδονάδο-Πασάζ, γνωστός επίσης ως Joe Exotic ή Tiger King.

Ο εν λόγω κύριος ήταν υπεύθυνος στο Greater Wynnewood Exotic Animal Park της Οκλαχόμα, το οποίο είχε επισκεφθεί ο Ο' Νιλ. Μάλιστα είχε φωτογραφηθεί και με τον εν λόγω κύριο. Από τότε όμως πολλά άλλαξαν για τον Tiger King, καθώς έχει καταδικαστεί σε 22 χρόνια φυλάκισης για πολλά κακουργήματα, αλλά και γιατί έδωσε εντολή δολοφονίας σε βάρος της Κάρολ Μπάσκιν.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά από χρόνια λειτουργίας του ζωολογικού κήπου, ο οποίος υποτίθεται πως ήταν μέρος σωτηρίας και ασφάλειας για τις λευκές τίγρεις, οι τρόποι που εφάρμοζε ο Μαλδονάδο δεν ήταν και αυτοί που κάποιος θα έλεγε "ορθολογικοί". Η δίκη του αποκάλυψε πολλές από τις παρανομίες του. Γι' αυτό και πολλοί αντέδρασαν στην παρουσία του Σακίλ Ο' Νιλ στην ταινία.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You never know who you can bump into when you're visiting the park #gwzoo #shaq

A post shared by Garold Wayne zoological park (@gwzoo) on

Ο ίδιος ο Σακ μίλησε γι' αυτό: "Ήμουν στην Οκλαχόμα και είδα την επιγραφή "Tiger Sanctuary". Πήγα και ήταν ένα όμορφο μέρος και μάλιστα ξαναπήγα μια δυο φορές ακόμη. Μία από αυτές ήταν εκεί κι ένας τύπος με το όνομα Exotic Joe και βγάλαμε μια φωτογραφία. Όταν έμαθα τι πραγματικά συνέβαινε και σε πόσ πράγματα είχε αναμιχθεί σταμάτησα να πηγαίνω. Δεν είχα ιδέα για όλα αυτά που γινόντουσαν".

Ο Σακίλ Ο' Νιλ πάντως υπογράμμισε πως δεν ανησυχεί για τη δική του φήμη: "Ο κόσμος ξέρει πως είμαι καλός άνθρωπος και δίκαιος. Δεν θα πείραζα ποτέ τις τίγρεις. Τις αγαπώ και ειδικά τις λευκές. Αν δίνω χρήματα σε μέρη που τις προστατεύουν, ναι, δίνω. Το κάνω συχνά".

Όσο για τον Μαλδονάδο: "Δεν τον ξέρω. Ποτέ δεν είχα επαγγελματικές συνδιαλλαγές μαζί του και δεν είχα ιδέα για όσα έκανε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ