16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπελάδες για το αφεντικό των Νικς!

Το σκάνδαλο με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του διάσημου κινηματογραφικού παραγωγού Χάρβεϊ Ουάινστιν, που συγκλονίζει το Χόλιγουντ, δεν αφήνει ανέγγιχτο ούτε το ΝΒΑ. Και τούτο, διότι είναι μπλεγμένος σε αυτό, καθώς φαίνεται, και ο ιδιοκτήτης των Νιου Γιορκ Νικς, Τζέιμς Ντόλαν!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η New York Daily News, το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Μανχάταν αποφάσισε σήμερα Τετάρτη να τον παραπέμψει σε δίκη μετά από μήνυση που είχαν καταθέσει εναντίον του πέντε γυναίκες ηθοποιοί (οι Λουιζέτ Γκάις, Κάθριν Κένταλ, Ζόε Μπροκ, Μελίσα Σεϊτζμίλερ, Νανέτ Κλατ) και η παραγωγός Σάρα Αν Τόμας.

Ο Ντόλαν ήταν διευθυντής στην εταιρεία του Ουάινστιν από τα μέσα του 2015 ως τον Ιούνιο του 2016 και σύμφωνα με το κατηγορητήριο "γνώριζε τις μεθόδους και τις πρακτικές που εφάρμοζε ο Ουάινστιν για να επιτεθεί σεξουαλικά στις γυναίκες από την προσωπική σχέση που είχε μαζί του και από τη θέση του ως διευθυντής της εταιρείας του". Τονίζεται μάλιστα πως όχι μόνον γνώριζε ο Ντόλαν, αλλά προσπαθούσε να συγκαλύψει κιόλας τις πράξεις του διεστραμμένου κινηματογραφικού παραγωγού. 

Κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι ένας ακόμα παράγοντας του ΝΒΑ. Ο Μαρκ Λάσρι, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς και αφεντικό του Γιάννη Αντετοκούνμπο! Και ο Λάσρι υπήρξε την επίμαχη περίοδο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας του Ουάινστιν και κατηγορείται επίσης ότι γνώριζε

Μένει πλέον να δούμε ποια είναι η θέση του ιδιοκτήτη των Νικς και του συνιδιοκτήτη των Μπακς, καθώς η εφημερίδα δεν είχε καταφέρει να έρθει σε επαφή με τους δικηγόρους τους. Μένει επίσης να φανεί πόσο περισσότερο θα εξαπλωθεί αυτό το τρομερό σκάνδαλο, για το οποίο αποκαλύψεις συνεχίζουν να γίνονται καθημερινά και το οποίο παρακολουθεί άφωνη ολόκληρη η αμερικανική κοινωνία...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ