19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μπατίστ – Σπανούλης : Οι “συγκάτοικοι” ξανάσμιξαν! (pic)

Ο Μάικ Μπατίστ βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, και έτσι μπόρεσε να τα πει από κοντά με τον παλιό του συμπαίκτη στον Παναθηναϊκό αλλά και "συγκάτοικό" του , Βασίλη Σπανούλη!

Η σχέση του Μάικ Μπατίστ με τον Βασίλη Σπανούλη είναι ξεχωριστή. Οι δύο άνδρες ήταν μαζί για τέσσερις σεζόν στον Παναθηναϊκό, αποτελώντας την καρδιά της πλέον επιτυχημένης περιόδου του Τριφυλλιού. Πέρα από δύο πολύ σημαντικά γρανάζια της ομάδας του Ομπράντοβιτς, Μπατιστ και Σπανούλης συνδέονται με μία πολύ στενή φιλία, καθώς όπως είχε δηλώσει και ο Αμερικανός, στα χρόνια του στον Παναθηναϊκό, ο Σπανούλης ήταν αυτός που έμεναν μαζί στα εκτός έδρας ταξίδια, αυτός που του έδινε συμβουλές, που τον βοήθησε να γίνει ο Μάικ Μπατίστ που γνωρίζουμε.

Έτσι, με αφορμή την επίσκεψή του στην Ελλάδα, στην οποία παρακολούθησε και προπόνηση του Παναθηναϊκου, μιλώντας στους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, ο "οδοστρωτήρας", δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί με τον παλιόφιλό του και να δειπνήσουν μαζί το βράδυ της Τρίτης. Παρέα τους ήταν και άλλος ένας παίκτης που κόσμησε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα, ο Ντούσαν Βούκσεβιτς, που ζει μόνιμα στην Ελλάδα.

Δείτε τη φωτογραφία:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ