23.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Μπασκόνια- Ρεάλ Μαδρίτης: “Όλα αρχίζουν τώρα”

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε χτες το βράδυ, ύστερα από μία εκπληκτική εμφάνιση, να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών κόντρα στην Μπασκόνια, κάνοντας το 1-1.

Η αποστολή των Μαδριλένων έφτασε σήμερα το μεσημέρι στη Βιτόρια και δηλώνει έτοιμη για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Πάμπλο Λάσο, δήλωσε κατά την άφιξή του στη Βιτόρια: "Ερχόμαστε εδώ, με το 1-1, αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα και έχω επαναλάβει πολλές φορές στους παίχτες μου, είναι ότι σε κάθε σειρά, αν θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από το προηγούμενο και αυτό είναι σίγουρο. Πρόκειται για μία δύσκολη σειρά, κάθε παιχνίδι θα είναι σαν "πόλεμος". Παρακολουθούμε μπάσκετ πολύ υψηλού επιπέδου, οι ομάδες έχουν μεγάλη ομοιομορφία και πρέπει σε κάθε παιχνίδι να αλλάζεις σελίδα και να ετοιμάζεσαι για το επόμενο. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε τώρα".

"Προφανώς και είμαστε αγχωμένοι αλλά και συγκεντρωμένοι. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι μας και να προετοιμαστούμε για μία αναμέτρηση που απαιτεί το 100% μας. Μας απασχολούν βέβαια και οι φίλαθλοι της Μπασκόνια. Δημιουργούν μία πολύ έντονη ατμόσφαιρα για την ομάδα τους. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, να διαχειριστούμε εμείς το ρυθμό του παιχνιδιού αλλά και τα συναισθήματά μας" δήλωσε ο Φακού Καμπάτσο. 

Από τη μεριά του, ο τεχνικός της Μπασκόνια, Πέδρο Μαρτίνεθ, σχολίασε σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ: "Η σειρά είναι στο 1-1. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε προς μία καλή κατεύθυνση. Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε. Το "βραβείο" είναι μεγάλο και το και το κίνητρο μας για να πάρουμε αύριο το παιχνίδι, προφανές. Τα πάντα είναι ανοιχτά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ