21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μπασκόνια: Νικήτρια με λιθουανική βοήθεια (vids, pics)

Η Μπασκόνια συνέχισε με νίκη στην Liga Endesa. Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής επιβλήθηκε εκτός έδρας της ΜόραΜπανκ Ανδόρα με 82-68. Στον δεύτερο αγώνα που έγινε σήμερα το μεσημέρι η Μούρθια νίκησε στη Μαδρίτη την Εστουδιάντες με 85-75. Το απόγευμα γίνονται οι αγώνες Βαλένθια - Μπανταλόνα, Σαν Πάμπλο Μπούργος - Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης - Γκιπουζκόα.

(ACB Photo / Albert Martín)

ΜόραΜπανκ Ανδόρρα - Μπασκόνια 68-82

Η Μπασκόνια άνοιξε το ρυθμό της από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά και κατάφερε να φύγει νικήτρια από την Ανδόρρα με το 82-68 επί της ΜόραΜπανκ. Οι Βάσκοι έχασαν με τραυματισμό στα μισά της δεύτερης περιόδου των Πιέρια Χένρι, αλλά βρήκαν τις λύσεις που ήθελαν με... λιθουανική βοήθεια. Ο Γκεντράιτις και Σεντεκέρσκις είχαν 15 και 14 πόντους αντίστοιχα, ο Πίτερς πρόσθεσε 13 και ο Βιλντόζα ήρθε να βοηθήσει με εννέα πόντους και έξι ασίστ. Έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ πρόσθεσε στη στατιστική του ο Γκεντράιτις. Για τους γηπεδούχους Σι και Σένγκλιν ήταν οι πρώτοι σκόρερ σημειώνοντας από 16 πόντους.

(ACB Photo / Albert Martín)

Εστουδιάντες - Μούρθια 75-85

H Moύρθια επικράτησε 85-75 της Εστουδιάντες στη Μαδρίτη με τον Ντέιβις να σημειώνει 19 πόντους. ο Τέιλορ πρόσθεσε 17 και ο Αουγκούστο Λίμα ήρθε για να συνεισφέρει με έξι πόντους, αλλά και δώδεκα ριμπάουντ! Ο Αβράμοβιτς με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των "φοιτητών".

(Photo ACB A. Nevado)

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ