30 C
Athens
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Μπαρτ και όνομα έκπληξη για τον Ηρακλή

Στην τελική ευθεία για τον αντικαταστάτη του Ντομαγκόι Μπούμπαλο έχει μπει ο Ηρακλής, με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι επιθυμεί να ενισχύσει την ομάδα του με περιφερειακό αθλητή.

Πρώτο, και μεγάλο φαβορί είναι ο Στιβ Μπάρτ (1,89 - 34 ετών) ο οποίος αγωνίστηκε από τον Φεβρουάριου του 2017 ως το τέλος στην Α1 με τον Απόλλωνα Πατρών, έχοντας 19,1 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ σε 10 παιχνίδια, πριν αποχωρήσει για την Αλ Χακιμ Μπειρούτ και το Λίβανο.

Στη συνέχεια συνέχισε την περιοδεία του στον κόσμο αγωνιζόμενος στο Πουέρτο Ρίκο και την Γκαλίτος Ντε Ισαμπέλα, ενώ φέτος βρίσκεται στο Ιραν και την Ναφτ Αμπαντάν. Ο κάτοχος Ουκαρινικού διαβατηρίου έχει αγωνιστεί την σεζόν 2006-2007 στην Ολυμπιάδα Πατρών, ενώ ο πατέρας έχει περάσει από τον Ηρακλή στις αρχές τις δεκαετίας του 1990. Ο Αμερικανός αποτελεί τον διακαή πόθο του Έλληνα τεχνικού, και όλα τελειώσουν ομαλά δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο (3/2) στο παιχνίδι του Ηρακλή στην Αγιά με τον Ερμή.

Στο κάδρο υπάρχει και ακόμη ένας Αμερικανός αθλητής, ο ποίος έχει περάσει από την Ελληνική Α1, έχοντας αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ και Άρη, και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Κίνα, αποτελώντας την δεύτερη λύση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ