21.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα – Τενερίφη112-69 : To 1-0 με ρεκόρ οι “Μπλαουγκράνα” (vids)

Μία σαρωτική Μπαρτσελόνα έριξε σαράντα πόντους στο κεφάλι της Τενερίφης, και πήρε την πολύ εύκολη νίκη με 112-69 στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της ισπανικής Liga Endesa. Ρεκόρ επιθετικής επίδοσης στα πλέιοφς της Liga Endesa οι 40 πόντοι του τρίτου δεκαλέπτου!

Οι "Μπλαουγκράνα", οι οποίοι ζορίστηκαν αρκετά για να περάσουν το εμπόδιο της Μπανταλόνα στα προημιτελικά, μπήκαν πολύ αποφασισμένοι για να μην ζήσουν τα ίδια και στη σειρά των ημιτελικών, με την "πρωτάρα" Τενερίφη. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπορεί να έψαχνε τα βήματά της στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα (18-18), όμως με το που τα βρήκε, δεν κοίταξε ξανά πίσω. Οι Καταλανοί εμφανίστηκαν "υπερηχητικοί" στο δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας 69 πόντους, ενώ στην αντίπερα όχθη η ανήμπορη να αντιδράσει Τενερίφη σκόραρε μόλις 33, και κάπως έτσι, κατάφερε να φτάσει σε ένα πολύ εύκολο 1-0. To πόσο καλοί ήταν οι "Μπλαουγκράνα" στο δεύτερο μέρος μπορεί να επιβεβαιωθεί με το ρεκόρ που κατέριψαν στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης. Το τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο σκόραραν 40 πόντους, είναι η περίοδος με τους περισσότερους πόντους από μία ομάδα σε αγώνα πλέιοφς του Ισπανικού πρωταθλήματος αλλά φυσικά και η καλύτερη επιθετικά περίοδος στην ιστορία της Μπαρτσελόνα!

Για τους νικητές, 6 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, όμως πρωταγωνιστές ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς, με 21 πόντους, και ο Λεάντρο Μπολμάρο με 17 πόντους. Από την άλλη, η Τενερίφη είχε τον Γκέρα με 14 πόντους και τον Χουέρτας με 12, σε μία "φτωχή" βραδιά για δύο βασικά της όπλα, τους Σερμαντίνι (8 πόντοι) και Ντόνερκαμπ (7 πόντοι).

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 9 Ιουνίου

https://twitter.com/ACBCOM/status/1401991581360558081



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ