14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Προσγείωση μετά από… 16 ώρες (vids, pics)

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε από την Αγία Πετρούπολη στη Βαρκελώνη με το τσάρτερ της και ετοιμάζεται για το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς με την Ζενίτ μετά το 2-2 στη Ρωσία. Το παιχνίδι που θα κρίνει τα πάντα. Το τσάρτερ όμως δεν της εγγυήθηκε και ξεκούραστη επιστροφή, αφού προσγειώθηκε σε ισπανικό έδαφος με 16 ώρες καθυστέρηση.

Το αεροπλάνο παρουσίασε ένα τεχνικό πρόβλημα. Η πτήση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το βράδυ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ζενίτ. Η επιβίβαση ακυρώθηκε και τελικά η αναχώρηση έγινε με μεγάλη καθυστέρηση. Οι Καταλανοί επέστρεψαν τελικά στη βάση τους κοντά στις 10.00 (ώρα Ελλάδας) με μια σημαντική για την προετοιμασία/ξεκούραση μέρα θα πηγαίνει ουσιαστικά χαμένη.

Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα κρίνει μια θέση για το Final Four της Ευρωλίγκας θα διεξαχθεί στις 4 Μαϊου στις 22.00. Η Ευρωλίγκα προσπάθησε να αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού, ώστε να μην γίνουν τρεις αγώνες την ίδια μέρα και περίπου την ίδια ώρα, αλλά δεν ήταν δυνατό, καθώς δεν μπορούσαν να ετοιμαστούν έγκαιρα τα κατάλληλα έγγραφα για το ταξίδι της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στην Βαρκελώνη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ