18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα: Παρουσίασε τον Πάου Γκασόλ! (vids+pics)

Η σημερινή ημέρα στην Μπαρτσελόνα ήταν αφιερωμένη εξ' ολοκλήρου στην επιστροφή του Πάου Γκασόλ στον σύλλογο, έπειτα από 20 χρόνια, καθώς οι «μπλαουγκράνα» παρουσίασαν τον Ισπανό παίκτη, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 16.

Αν και ο Πάου Γκασόλ έχει ανακοινωθεί από την Μπαρτσελόνα εδώ και αρκετές βδομάδες, έχει ταξιδέψει στην Ισπανία και συμμετέχει καθημερινά στις προπονήσεις του συλλόγου οι Καταλανοί δεν γινόταν να μην οργανώσουν μία εκδήλωση στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" ίδια με την αξία του Ισπανού «θρύλου», οποίος επέστρεψε στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά πριν από 20 χρόνια, και αναμένεται να κλείσει την πλούσια καριέρα του από εκεί που ξεκίνησε.

Στην σημερινή παρουσία του δεν έλειπε κανείς, καθώς δίπλα του καθόταν ο νέος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, ενώ φυσικά στις πρώτες θέσεις κάθισε ο νέος προπονητής του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και οι συμπαίκτες του οι οποίοι τον τίμησαν. Φυσικά το παρών έδωσε και πολύ καλός του φίλος και υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Παρότι έχουν περάσει τα χρόνια ο Πάου Γκασόλ δείχνει ακόμη... διψασμένος για τρόπαια και νέος στόχος του είναι να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης, κάτι που δεν είχε προλάβει στην πρώτη του θητεία: «Ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα είναι να κατακτήσω την Ευρωλίγκα, κάτι που δεν έχω πετύχει ακόμα. Δεν είμαι ο ίδιος Πάου που έφυγε από εδώ πριν 20 χρόνια. Είμαι διαφορετικός παίκτης. Αυτό το κάνει ακόμα πιο εξαιρετικό. Ελπίζω να προσφέρω στην ομάδα την εμπειρία μου. Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στο σπίτι μου. Είναι μία ξεχωριστή στιγμή για μένα» ενώ υποστήριξε για την επιστροφή του στον σύλλογο:

«Υπήρξε συζήτηση αρκετές φορές. Πάντα έλεγα πως δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω σπίτι για να τελειώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Πάντα ανυπομονούσα για αυτή τη στιγμή και εκπροσωπούσα την ομάδα μου στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην υφήλιο. Τώρα βρίσκομαι πίσω και θέλω να βοηθήσω μία εξαιρετική ομάδα που την καθοδηγεί ο Σάρας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ