19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Ξεκινά με εννέα βασικούς

H Mπαρτσελόνα πατάει κι αυτή παρκέ. Αύριο (17/8) θα γίνει η πρώτη συνάντηση στο παρκέ για της σεζόν 2021-22 με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να υπολογίζει σε εννέα παίκτες από την πρώτη ομάδα.

Οι παίκτες θα έχει στη διάθεσή του είναι οι Οριόλα, Μίροτιτς, Καλάθης, Ντέιβις, Σμιτς, Κούριτς, Σανλί, Μαρτίνεθ και Γιοκουμπάιτις, ενώ θα ενσωματωθεί άμεσα και ο Χίγγινς. Εξαιτίας της παρουσίας τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, περισσότερες μέρες ξεκούρασης έχουν πάρει οι Αμπρίνες και Λαπροβίτολα.

Η ομάδα των "μικρών" της Μπαρτσελόνα θα ενισχύσει την πρώτη ομάδα με επτά παίκτες που θα βοηθήσουν στην προετοιμασία. Υπό τις οδηγίες του Σάρας θα τεθούν οι Χουανί Μάρκος (21χρ.), Αγκουστίν Ουμπάλ (18), Ράφα Βιγιάρ (17), Μάικλ Καϊθέδο (18), Γκαέλ Μπονίγια (18), Ιμπού Μπάντζι (19), Τζέιμς Νάι (17). Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μέλη της εφηβικής ομάδας των μπλαουγκράνα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας στην κατηγορία της και ήταν φιναλίστ στην Ευρωλίγκα των "μικρών".

Η προετοιμασία θα αρχίσει στη Βαρκελώνη και θα μεταφερθεί στην Ανδόρρα για το διάστημα 24-31/8. Εκεί θα δώσει και τα πρώτα φιλικά. Θα ακολουθήσει η καταλανική λίγκα (4-5/9) στη Μανρέσα, όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Χοβεντούτ Μπανταλόνα, ενώ υπάρχει στο πρόγραμμα και το SuperCup Ισπανίας στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου στην Τενερίφη με τη συμμετοχή της οικοδέσποινας, της Βαλένθια και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην Liga Endesa το πρώτο παιχνίδι θα δοθεί εντός έδρας στις 19 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Μούρθια, ενώ στην Ευρωλίγκα η πρεμιέρα θα γίνει επίσης στο Παλαού Μπλαουγκράνα με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου την 1η Οκτωβρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ