25.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Νίκησε με δύο… γενιές πρωταγωνιστών! (vid)

Έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τον 20χρονο Λεάντρο Μπολμάρο και τον 40χρονο Πάου Γκασόλ, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στην Ισπανία από την απογοήτευση του χαμένου τελικού και ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθειά της για κατάκτηση της κορυφής στο ισπανικό πρωτάθλημα, στον πρώτο αγώνα της σειράς με τη Μπανταλόνα (84-74)!

H ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εμφανίστηκε συγκεντρωμένη, παρά τη μικρή περίοδο ξεκούρασης μετά το Final Four της Κολωνίας και φυσικά την απογοήτευση από τον χαμένο τελικό και τη δεύτερη θέση. Οι Καταλανοί μπήκαν από την αρχή με διάθεση να κλειδώσουν το παιχνίδι, όμως η "γειτόνισσα" Μπανταλόνα δεν τους άφηνε να πάρουν διαφορά ασφαλείας.

Τελικά, στην τρίτη περίοδο οι Μπλαουγκράνα βρήκαν αυτό που χρειάζονταν για να πάρουν μία διαφορά δέκα πόντων, ενώ στην τέταρτη περίοδο, εκεί που η Μπανταλόνα προσπάθησε να επιστρέψει, βρήκε το εμπόδιο του πολύπειρου Πάου Γκασόλ, που πέτυχε μεγάλα καλάθια και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Για τους γηπεδούχους πρώτος σκόρερ με 16 πόντους ήταν ο Λεάντρο Μπολμάρο και δεύτερος με 14 ο Πάου Γκασόλ. Από την άλλη, για τη Μπανταλόνα ξεχώρισε ένας πρώην Μπλαουγκράνα, ο Άντε Τόμιτς με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ 16 είχει Μπροντζιάνσκι.

https://twitter.com/ACBCOM/status/1399843593662173184



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ