22.2 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια 93-67: Δεν την… είδε καν (vids)

Η Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική κόντρα στην Μπασκόνια και τη νίκησε πανεύκολα με 93-67, για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Σαρούνα Γιασικεβίτσιους μετά από δύο διαδοχικές ήττες σε Τελ Αβίβ και Μιλάνο αντέδρασαν και ξέσπασαν στους Βάσκους. Πλέον οι Καταλανοί έχουν ρεκόρ 7-2 και παραμένουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς υποχώρησε στο 3-6 κι αυτή ήταν η τέταρτη σερί αποτυχία της.

Το παιχνίδι δεν αντέχει στην παραμικρή κριτική. Η Μπάρτσα ήταν... εξαγριωμένη από τα πρώτα δευτερόλεπτα και προηγήθηκε 32-15 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου. Δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω και χωρίς να απειληθεί ποτέ έφτασε στην τελική επικράτηση με 93-67.

Ο ΑΨΟΓΟΣ: Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν έχει ανάγκη στα... εύκολα κι έκανε «πάρτι». Ο Μαυροβούνιος -με ισπανικό διαβατήριο- φόργουορντ τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους (5/6 βολές, 4/4 δίποντα, 4/4 τρίποντα) και ήταν απολαυστικός. Από το «ναυάγιο» των φιλοξενούμενων διασώθηκε μόνο ο Στίβεν Ένοχ με 22 πόντους.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το σκορ μαρτυράει τα πάντα και δεν χρειάζονται περισσότερες αναλύσεις. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλες τις κατηγορίες. Ξεχώρισε το γεγονός ότι σκόραραν και οι δώδεκα παίκτες που χρησιμοποίησε ο «Σάρας».

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ