24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα: «Ματιές» και στον Μοερμάν της Εφές (vid)

Ακόμη έναν παίκτη της Αναντολού Εφές φαίνεται πως έχει στοχεύσει η Μπαρτσελόνα. Μετά το έντονο φλερτ με τον Σέρτακ Σανλί, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, η ομάδα της Καταλονίας έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Μοερμάν.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έφυγε με άδεια χέρια απο την Κολωνία και έχει αρχίσει απο τώρα τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Απώτερος σκοπός της Μπαρτσελόνα είναι η κατάκτηση της Euroleague και η ενίσχυση του ρόστερ έχει ξεκινήσει απο νωρίς. Γαλλικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας bebasket.fr. κάνουν λόγο για Ισπανικό ενδιαφέρον για τον Μοερμάν.

Πέρα απο την προσπάθεια «αρπαγής» του Σανλί απο την Εφές, η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχύσει τους ψηλούς της με την απόκτηση του Αντριέν Μοερμάν. Ο Γάλλος μάλιστα έχει ξαναφορέσει την φανέλα της Μπαρτσελόνα την σεζόν 2017-18, ωστόσο δεν είχε πείσει με τις εμφανίσεις του τότε. Αυτό όμως δεν φαίνεται να εμποδίζει τους Καταλανούς να σκέφτονται την επιστροφή του.

Την φετινή σεζόν ο 33χρονος ψηλός μέτρησε  6.4 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague, με την φανέλα της Αναντολού Εφές. Ο Μοερμάν μοιραζόταν τον χρόνο συμμετοχής του στην θέση του πάουερ φοργουορντ με τον Κρις Σίνγκλετον.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ