19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Η έκθεση του μπάσκετ προς το σύλλογο

Η Μπαρτσελόνα είνα ένα τεράστιος σύλλογος με πολλά τμήματα, τα οποία λογοδοτούν σε μια κεντρική διοίκηση. Κάθε τμήμα κλήθηκε να δώσει τη δική του αναφορά για το τι συμβαίνει και τι θα πρέπει να συμβεί εξαιτίας του κορονοϊού και των συνθηκών που διαμορφώνονται στον οικονομικό τομέα.

Ο Καταλανός δημοσιογράφος, Μαρκ Μουντέτ, δημοσιοποίησε επτά από αυτά τα σημεία της ενημέρωσης του τμήματος μπάσκετ. Το πρώτο προβλέπει μείωση του ρόστερ από 15 σε 13 παίκτες. Το δεύτερο βλέπει οφέλη στην καταβολή του φόρου που αντιστοιχεί στο συμβόλαιο του Μίροτιτς, ως πολίτη των ΗΠΑ. Το τρίτο είναι η μείωση στα καθημερινά έξοδα της ομάδας. Το τέταρτο σημείο αφορά πληροφορίες που έρχονται γενικότερα από την ευρωπαϊκή αγορά του μπάσκετ και γίνεται λόγος για δηλώσεις εκπροσώπων ομάδων όπως η Μπασκόνια, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή η Αναντόλου Έφες που μιλούν για 30%. Κάπου εκεί μπλέκει και τον Παναθηναϊκό ο Μουντέτ, μαζί με τη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως "και πριν την κρίση του κορονοϊού βίωναν δύσκολες στιγμές".

Τονίζεται ακόμη πως υπάρχει "μικρή κινητικότητα στην αγορά εξαιτίας της οικονομικής αβεβαιότητας, αλλά και της κατάστασης με τους Αμερικάνους παίκτες" και προβλέπουν "καλοκαίρι με λίγες κινήσεις". Τέλος, αναφέρεται πως η Μπαρτσελόνα είχε έντεκα συμβόλαια σε ισχύ και θα δοθεί προτεραιότητα σε Ντιλέινι (1+1) και Κούριτς (ελεύθερος) για την επόμενη σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ