24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπαρτομέου: «Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τον Γκασόλ»

Ο Πάου Γκασόλ δεν θα ντυθεί ξανά με τα χρώματα της αγαπημένης του Μπαρτσελόνα, με τον πρόεδρο του συλλόγου Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου να τονίζει ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα για να καλύψουν τις ανάγκες του βετεράνου σούπερ σταρ...

Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά το διασυρμό της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου με 8-2, στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Γι' αυτόν το λόγο δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να ξοδέψει αρκετά χρήματα ακόμα στο μπασκετικό τμήμα, το οποίο πάντως έχει μεγάλο μπάτζετ.

Άλλωστε διαθέτει στις τάξεις του τον πιο ακριβοπληρωμένο μπασκετμπολίστα στην Ευρώπη, το Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος άφησε το ΝΒΑ πέρσι το καλοκαίρι, αποδεχόμενος τη μυθική -για τα δεδομένα της Γηραιάς Ηπείρου- πρόταση που του έκαναν οι «μπλαουγκράνα».

Φέτος προστέθηκε στο ρόστερ ο Νικ Καλάθης ενώ τα ηνία ανέλαβε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οι φήμες που ήθελαν την Μπάρτσα να έχει ως στόχο τον επαναπατρισμό του Γκασόλ δεν ήταν αβάσιμες, όμως ο ίδιος ο Μπαρτομέου φρόντισε να το... ξεκόψει οριστικά και αμετάκλητα.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Ο Πάου μας έχει βοηθήσει πολύ, είναι πρεσβευτής της Μπαρτσελόνα και μας εκπροσωπεί στις ΗΠΑ. Είναι όμως και σταρ του ΝΒΑ, τον οποίο η Μπαρτσελόνα δε μπορεί να πληρώσει. Δε μπορεί να τον καλύψει οικονομικά».

Την ίδια στιγμή πάντως ο Μπαρτομέου ετοιμάζεται να ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να «ξηλώσει» την ομάδα ποδοσφαίρου και να την ενισχύσει με νέα πανάκριβα αστέρια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ