25.9 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Μπαρτζώκας: “Υπάρχει αβεβαιότητα γύρω από τη Φενερμπαχτσέ”

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδειξε προβληματισμένος από τις ανακατατάξεις που υπάρχουν τελευταία στο ρόστερ της τουρκικής ομάδας και δημιουργούν αβεβαιότητα ως προς το ποια εικόνα θα παρουσιάσει στο γήπεδο.

"Δεν σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι λάθος να το κάνουμε αυτό και δεν το κάνουμε. Αυτό που κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τον αντίπαλό μας, ο οποίος βαθμολογικά είναι πιο κάτω από εκεί που οι προσδοκίες όλων τους είχαν, αλλά παρόλα αυτά είναι σε μία περίοδο ανακατατάξεων. Διαβάζω το ρεπορτάζ ότι φεύγουν παίκτες και έρχονται. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι όπου θα παίξει ο Βέσελι, θα παίξει επίσης ο Πέρεθ. Δεν ξέρω για τον Βέστερμαν, γιατί ακούω ότι θα πάει στη Μπαρτσελόνα (σ.σ. η Φενερμπαχτσέ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας μαζί του). Γενικά υπάρχουν πράγματα που είναι αβέβαια για τη Φενέρ. Όπως και να έχει, είναι μία ομάδα με ρόστερ 15 παικτών, υψηλού επιπέδου και πάντα είναι δύσκολο παιχνίδι", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία του Γιώργου Πρίντεζη, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη μέση και δεν ακολούθησε την αποστολή: "Ήταν στο γήπεδο και έκανε θεραπεία. Έχει έναν μυϊκό σπασμό στη μέση. Ας ελπίσουμε να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι. Θα το διαχειριστούμε με τον γνωστό τρόπο. Θα παίξουν δύο άλλοι παίκτες στη θέση του. Ο Ζαν Σαρλ και ο Βεζένκοφ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ