19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μπαρτζώκας: «Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ρότσεστι, μαγνητική ο Σπανούλης»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του που κόστισε την ήττα από την Ζαλγκίρις, ενώ ενημέρωσε πως ο Τέιλορ Ρότσεστι θα απουσιάσει για διάστημα τριών εβδομάδων, μετά τη θλάση που υπέστη, και πως ο Βασίλης Σπανούλης χτύπησε στον αστράγαλο που είχε χειρουργηθεί και κάνει μαγνητική για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

"Συγχαρητήρια στη Ζάλγκιρις για το παιχνίδι της. Για εμάς ήταν μια δύσκολη διαδικασία, χάσαμε δύο έμπειρους παίκτες στη διάρκεια της αναμέτρησης και μας έλειψε η δημιουργία, το σκοράρισμα και η ηγεσία. Την ίδια ώρα μπήκαμε στο ματς χαλαροί στην άμυνα και στο πρώτο εικοσάλεπτο η Ζάλγκιρις έκανε μόλις ένα λάθος επειδή δεν την πιέσαμε. Ξέραμε ότι έχουν δύο καλούς σουτέρ, μας έβαλαν εννέα τρίποντα. Ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση για να κερδίσουμε.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε, πρέπει να είμαστε υγιής, δεν ήμασταν απόψε αλλά πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας για το επόμενο ματς σε δύο μέρες, αν και δεν ξέρουμε πόσους θα έχουμε μαζί μας. Δεν ξέρουμε τι γίνεται με τον Σπανούλη, θα κάνει μαγνητική αύριο. Ο Ρότσεστι θα μείνει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες εκτός. Ο Σπανούλης χτύπησε στον αστράγαλο στον οποίο είχε εγχειριστεί πέρυσι. Δώσαμε εύκολα σουτ στους αντιπάλους μας, δυστυχώς ξαναλέω ότι μείναμε χωρίς δημιουργό και αυτό ήταν το πρόβλημα. Είχαμε περισσότερα ριμπάουντ και σχεδόν ίδιες ασίστ, ήμασταν όμως χαλαροί. Πρέπει να παλεύουμε και να παίζουμε πιο σκληρά, όχι με αυτόν τον τρόπο"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ