21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπαρτζώκας: «Στην καλή της μέρα η Βιλερμπάν μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν για την 20η αγωνιστική της Εuroleague χαρακτήρισε επικίνδυνους τους Γάλλους ενώ υποστήριξε ότι με βάση το ταλέντο τους θα έπρεπε να βρίσκονταν πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Αναλυτικά ο τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Έχασαν με μεγάλη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστεύω πως αξίζουν καλύτερη θέση στην βαθμολογία, με βάση το ταλέντο και την αθλητικότητα που έχουν. Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχουμε να κάνουμε με έναν δύσκολο αντίπαλο» ενώ στη συνέχεια υποστήριξε:

«Είναι μία ομάδα που μπορεί να σε εκπλήξει αρνητικά και θετικά. Στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στην Euroleague. Έχει αθλητικότητα, rim protectors, μεγάλα κορμιά. Διαμορφώνει έναν ειδικό τρόπο παιχνιδιού για τον αντίπαλο. Πρέπει να έχεις υπομονή απέναντί τους, ώστε να βρεις καλές επιλογές. Δεν πρέπει να σκεφτούμε ότι το ματς είναι εύκολο από την αρχή.

Έχουμε συζητήσει με την ομάδα, δεν υπάρχει θέμα χαλάρωσης. Είναι πολύ δύσκολη η Euroleague. Η Ζενίτ και η Μπάγερν είναι πολύ καλές, όμως δεν τις περίμενε κανένας. Πίσω μας είναι μερικά φαβορί για την οκτάδα, όπως η Εφές και η Φενέρ. Έχουμε καταλάβει πως δεν υπάρχει πια περιθώριο να χαλαρώσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο, γιατί ίσως οι νίκες που θα χρειαστούμε για την οκτάδα είναι περισσότερες φέτος. Κάθε παιχνίδι μετρά πάρα πολύ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ