19.9 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Μπαρτζώκας: “Ξεχωρίζει ο Βεζένκοφ”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τίθεται ξανά αντιμέτωπος του Ολυμπιακού με τη Χίμκι, αυτή τη φορά στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Και όπως λέει, είναι περίεργος να δει πώς θα αντιδράσουν οι δύο ομάδες στη σημασία που έχει ο αγώνας, δεδομένου ότι αμφότερες είχαν διάφορα ζητήματα στην προετοιμασία τους.

"Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν πάντα ξεχωρίζει. Ανυπομονούμε γι' αυτό. Κανείς δεν είναι ακόμα έτοιμος αυτή την στιγμή, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλες οι ομάδες έκαναν σκληρή προετοιμασία και για πολλούς λόγους, αρκετοί παίκτες απουσίαζαν. Είμαι περίεργος να δω πως θα προσαρμοστούν η Χίμκι και ο Ολυμπιακός σε αυτή την κατάσταση, δεδομένης της σημασίας κάθε παιχνιδιού, ειδικά στην αρχή της σεζόν.

Προτεραιότητά μας είναι η σταθερότητα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει τον κορμό του, ενώ παρέμειναν και οι Μιλουτίνοβ και Στρέλνιεκς. Φυσικά και ήρθαν νέοι παίκτες, μεταξύ των οποίων ο Βεζένκοφ, που ξεχωρίζει. Με την έλευση του νέου προπονητή, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αλλάξει φιλοσοφία στο παιχνίδι του, προτιμά πιο γρήγορο κι επιθετικό μπάσκετ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ