24.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μπαρτζώκας: “Μπορούμε να συνεχίσουμε στην Ευρωλίγκα” (vid)

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο παρκέ Δευτέρα βράδυ για μία ακόμη "Monday Night Against Covid-19". Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκούρασε παίκτες, αλλά χρησιμοποίησε παίκτες από την ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 Ανδρών. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε σε αυτό, στην ανανέωση του ΜακΚίσικ, αλλά και στις πιθανότητες των "ερυθρόλευκων" να κάνουν το επόμενο βήμα στην Ευρωλίγκα.

"Ήταν μια ευκαιρία να παίξουν περισσότερο παιδιά που μας βοηθούν στην προπόνηση, τα οποία δυστυχώς για τα ίδια, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ είναι τέσσερις μήνες χωρίς αγώνες", δήλωσε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ για να συνεχίσει: "Ο Νικολαϊδης, ο Κολοβέρος, ο Σκουλίδας, ο Χρηστίδης δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό και είναι καλή ευκαιρία να βρουν χρόνο συμμετοχής".

Η συνέχεια για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, μετά το διάλειμμα μιας εβδομάδας, έχει το όνομα της Αναντόλου Έφες (18/2) και ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και σε αυτό: "Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι κάναμε μέχρι τώρα απέναντι στην Αναντόλου Έφες την επόμενη εβδομάδα από ό,τι παίζουμε το τελευταίο διάστημα και μάλιστα θα έλεγα, από ό,τι παίξαμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε να έχουμε τον Βεζένκοφ πίσω, ενώ η συμμετοχή του Παπανικολάου παραμένει αμφίβολη. Είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πιθανότητες του Ολυμπιακού να συνεχίσει στην Ευρωλίγκα: "Έχουμε ακόμα δέκα παιχνίδια μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Θα κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι, έχουμε την ομάδα ώστε να χτυπήσουμε κάθε ομάδα σε κάθε έδρα. Έχει αποδειχτεί. Από την άλλη μπορούμε να χάσουμε κάθε παιχνίδι εδώ, το έχουμε δει κι αυτό! Τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων μπορεί να είναι είτε θετικά για εμάς, είτε εις βάρος μας. Εμείς θα κυνηγήσουμε κάθε παιχνίδι".

Τέλος, αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Σακίελ ΜακΚίσικ: "Τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός άλλαζε προπονητές και παίκτες. Αν θυμάμαι καλά είχε αλλάξει 28 ξένους. Πρέπει να βρεις έναν κορμό παικτών. Σε αυτό το πρόγραμμα που έχουμε, μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό. Φέραμε τον Σλούκα που για εμάς είναι σημαντικός Έλληνας παίκτης, ο Βεζένκοφ έχει πάρει πολύ σημαντικό ρόλο, υπάρχει ο Παπανικολάου που δυστυχώς είναι έξω, ενώ ο ΜακΚίσικ θα μείνει ουσιαστικά για τρίτη χρονιά στην ομάδα. Έδειξε με την αγωνιστική συμπεριφορά του πως αξίζει να είναι στον Ολυμπιακό».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ