16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπαρτζώκας: «Μας πλήγωσε ο τραυματισμός του Ρόμπινσον»

Δύσκολα θα καλυφθεί το κενό του Τόμας Ρόμπινσον στη φροντ λάιν της Χίμκι, με βάση τα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Ο τραυματισμός του Ρόμπινσον ήταν κάτι που μας πλήγωσε αυτή τη στιγμή, επειδή χάσαμε τον πρώτο ριμπάουντερ της EuroLeague και δεν είναι καθόλου εύκολο να καλύψουμε το κενό του. Βέβαια, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Ειδικά με αυτό το νέο φορμάτ, με αυτό το δύσκολο πρόγραμμα».

Αναφορικά με τον εντός έδρας αγώνα με την Μπάμπεργκ για την 10η αγωνιστική της διοργάνωσης είπε: «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε έτοιμοι για το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Μπάμπεργκ, που είναι ομάδα η οποία ποτέ δεν παραδίνεται! Παλεύουν μέχρι το τέλος, έχουν μεγάλη εμπειρία, ειδικά στο backcourt, με τους Ζήση, Χίκμαν και Χάκετ. Έχουν μεγάλη εμπειρία από ματς της EuroLeague, ξέρουν πώς να ελέγχουν το παιχνίδι. Από την άλλη, εμείς προερχόμαστε από τρεις σερί ήττες. Πρώτα απ΄ όλα, χρειάζεται να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι και να παίξουμε ομαδικά. Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα παλέψουν μέχρι το τέλος κι ελπίζω να μπούμε ξανά στο δρόμο των επιτυχιών με μία σημαντική νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ