23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Λείπουν τέτοια ματς» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε συγχαρητήρια στο Λαύριο για την εξαιρετική φετινή του πορεία, παραδέχτηκε ότι τέτοια παιχνίδια που έδιναν ρυθμό στον Ολυμπιακό λείπουν, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Κώστα Κουφού και τις προοπτικές που ανοίγονται με αυτή τη συνεργασία.  

Αναλυτικά ανέφερε μετά τη φιλική νίκη επί της ομάδας του Χρήστου Σερέλη: «Στόχος μας ήταν να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής απέναντι σε μια καταπληκτική ομάδα, το Λαύριο. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Λείπουν τέτοια ματς. Το Λαύριο είναι η ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα. Θέλαμε να δούμε και τους παίκτες τους, θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια.

Μακάρι να είναι ο Κουφός μια καλή επιλογή για όλους. Έπρεπε να κάνουμε μια κίνηση μετά από τον τραυματισμό του Μάρτιν, θεωρούμε ότι ήταν η ενδεδειγμένη λύση με βάση το χρονικό σημείο και το τι συμβαίνει στην αγορά. Ο Κώστας έχει μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ, βέβαια έχει σχεδόν έναν χρόνο έξω. Χρειάζεται χρόνο που όμως εμείς δεν έχουμε τόσο. Θα προσπαθήσουμε με ταχύρρυθμα μαθήματα να μας βοηθήσει. Φυσικά υπάρχει η προοπτική της επέκτασης, γιατί όχι;».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ