25.2 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Εξαιρετική καθοδήγηση από τον πάγκο η Φενέρ»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η Χίμκι ετοιμάζονται να υποδεχθούν την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Και ο Έλληνας προπονητής δεν τρέφει αυταπάτες ούτε για την κατάσταση της δικής του ομάδας, αλλά ούτε και για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσει.

«Η Φενέρμπαχτσε είναι μια πολύ δυνατή αμυντικά ομάδα με πολύ ταλέντο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα. Έχουν μεγάλο κίνητρο για το παιχνίδι. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας με τους τραυματισμούς. Θα δούμε τι θα γίνει με τον Χάνεϊκατ. Οι Άντερσον, Ζούμπκοφ και Σοκόλοφ θα είναι εκτός σίγουρα».

Ο Μπαρτζώκας δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγάλει το καπέλο στην… άκρη του πάγκου της Φενέρ: «Θα πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα, γιατί έχουν πολλές επιλογές στην επίθεση και φυσικά εξαιρετική καθοδήγηση από τον πάγκο. Θα πρέπει να έχουμε περισσότερους από τρεις ή τέσσερις παίκτες σε καλή βραδιά και να παίξουμε πραγματικά καλά για να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Με τον δικό του τρόπο κάνει το ίδιο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αφού αναγνωρίζει πως η Χίμκι είναι μια ομάδα που ξέρει να προσαρμόζεται στις αλλαγές δεδομένων στη διάρκεια μιας αναμέτρησης: «Ο πρώτος αγώνας με την Χίμκι στο δικό μας γήπεδο ήταν πολύ ενδιαφέρων και πολύ σκληρός. Ξέρουμε πως παίζουν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι αμυντικά, γιατί πάντα προσπαθούν να προσαρμοστούν και να αλλάξουν κατεύθυνση μέσα στο παιχνίδι. Και εννοείται θα πρέπει να καταλάβουμε τι είδους παιχνίδι χρειάζεται να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ