20.1 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Κανείς δεν ξέρει αν θα είμαστε στη Basket League» (vid)

Με τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης για τα κλειστά παιχνίδια που έχουν χάσει οι «ερυθρόλευκοι» στην Euroleague και στοίχισαν στη φετινή σεζόν. Ακόμα ανέφερε ότι η ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη να εξετάζει κάποιες περιπτώσεις παικτών, έχοντας στο πίσω μέρους του μυαλού την επόμενη χρονιά, χωρίς να υπάρχει όμως βιασύνη.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε: «Κάθε ομάδα παίρνει αυτό που αξίζει, χάσαμε 4-5 παιχνίδια στην τελευταία κατοχή, αλλά έπρεπε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο για να τα κερδίσουμε. Αυτό συμβαίνει με όλες τις ομάδες, εμείς είχαμε τελευταίες κατοχές με ισοπαλία. Είναι πάρα πολλά τέτοια παιχνίδια, το ματς με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας μας πληγώνει περισσότερο. Υπήρχαν κι άλλα παιχνίδια. Είχαμε ευκαιρίες για περισσότερες νίκες, αλλά συνέβησαν πολλά πράγματα.

Είναι πολύ δύσκολη η οκτάδα και θέλω να είμαι ειλικρινής. Οι εποχές έχουν αλλάξει, η EuroLeague έχει αλλάξει, ομάδες που δεν είχαν το brand name έχουν βελτιωθεί. Οι περισσότερες ομάδες παίζουν άμυνες με αλλαγές στο πικ-εν-ρολ και γι' αυτό παίκτες όπως ο Λάρκιν, ο Τζέιμς και ο Σβεντ έχουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια. Ο Σλούκας δεν είναι παίκτης απομόνωσης, αλλά κυρίως είναι παίκτης πικ-εν-ρολ. Ήταν μια κίνηση επιβεβλημένη, είναι στους δύο-τρεις κορυφαίους Έλληνες αυτή τη στιγμή. Ήταν μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Όλοι έχουν ιδέες, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο παρόν.

Τώρα πρέπειο να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, το οποίο θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Πέρα από την ανανέωση του Μακ Κίσικ δεν υπάρχει κάποιο άλλο νέο. Βλέπουμε παίκτες, μας αρέσουν, αυτό συμβαίνει με τους προπονητές, τους φιλάθλους, τους δημοσιογράφους. Οι περισσότερες κινήσεις γίνονται συνήθως μετά από το Final Four, είναι πρόωρο να κάνουμε συζητήσεις. Κανείς δεν ξέρει αν θα είμαστε του χρόνου στην Basket League».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ