15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μπαρτζώκας: “Ήταν μια εκπληκτική παράσταση”

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Βιλερμπάν για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε κανένα παράπονο να εκφράσει για τους παίκτες του και το πως αυτοί αγωνίστηκαν.

"Νομίζω ήταν μια εκπληκτική παράσταση από τους παίκτες μας", τόνισε ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" και πρόσθεσε: "Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική για μία ακόμη φορά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη. Ήταν πραγματικά πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Η Βιλερμπάν είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά η άμυνά μας ήταν πραγματικά συμπαγής απόψε".

Ο Μπαρτζώκας παραδέχθηκε πως είναι ευχαριστημένοι όλοι στην ομάδα, όχι μόνο ο ίδιος και πρόσθεσε: "Ήταν μια σοβαρή εμφάνιση για 40 λεπτά αμυντικά. Μπορούμε να πούμε πως το πλάνο μας ήταν να αμυνθούμε πραγματικά καλά στον Κρις Τζόουνς και στους Έλι Οκόμπο και μπορώ να πω ότι τα καταφέραμε. Σταματήσαμε τη δημιουργία τους, σταματήσαμε τους σκόρερ του αντιπάλου μας, αυτούς που βοηθούν την Βιλερμάν να ανεβάζει την επιθετική συγκομιδή της. Θα πρέπει να παραδεχθούμε φυσικά πως δεν είναι μόνο η εμφάνιση της μιας ομάδας, αλλά και σε τι κατάσταση βρίσκεις τον αντίπαλο. Καμιά φορά είναι απλά κουρασμένος και κάποιες άλλες όχι".

Όταν ρωτήθηκε για το αήττητο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ απάντησε: "Είναι ένα γεγονός, όπως είναι γεγονός πως είχαμε χάσει και τα πρώτα πέντε ματς εκτός και είχε γίνει ολόκληρο θέμα πως ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει μακριά από την έδρα του. Αποδεικνύεται πως δεν υπάρχουν όλα αυτά και από το γεγονός ότι χάσαμε εδώ από τον Παναθηναϊκό. Νομίζω πως η φυσιολογική σκέψη κάθε ομάδας είναι πως πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας. Θεωρούμε πως μπορούμε να χτυπήσουμε παντού τα ματς. Το γεγονός ότι έχει επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο και μας δίνει ώθηση, μας βοηθά. Όμως, ίσως είναι θέμα προγράμματος ή συγκυριών. Γενικά δείχνουμε πως έχουμε δυνατότητες ως ομάδα και δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό, σε ένα μεγάλο δείγμα σχεδόν ενός γύρου. Επαναλαμβάνω πως πρέπει να μείνουμε στο ότι οι έδρες και τα γήπεδα δεν κάνουν επιτυχίες και δεν κερδίζουν τίτλους".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ