28.8 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπαρτζώκας: Έχω αισθήματα για τον Ολυμπιακό, αλλά…

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, παραδέχθηκε πως έχει ιδιαίτερα αισθηματα για τον Ολυμπιακό, αλλά επεσήμανε και πως είναι επαγγελματίας.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τον κόσμο», ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα προπονητή της Χίμκι, που συνέχισε: « Ήταν η δεύτερη νίκη μας στην Ευρωλίγκα σε μια γεμάτη εβδομάδα. Πήραμε δύο νίκες που είναι πολύ σημαντικές για εμάς, φτανοντας στις 11 πια. Ήμασταν συμπαγείς αμυντικά και επιθετικά. Αμυντικά ο Ολυμπιακός είχε 20 πόντους σε 19 λεπτά. Είχαμε ενέργεια, συγκέντρωση. Πήγαμε καλά στην άμυνα και είχαμε πολλά ανοιχτά σουτ και καλά ποσοστά. Είπαμε στα αποδυτήρια πως χρειάζεται προσοχή στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί ο Ολυμπιακός παλεύει τα παιχνίδια ως το τέλος, κάτι που δεν έγινε σήμερα. Θέλαμε όμως να παιξουμε στον ίδιο ρυθμό ως το τέλος. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό!»

Σε ερώτηση για το αν ήταν έξτρα κίνητρο το γεγονός ότι αντιμετώπιζε την πρώην ομάδα του, ο Μπαρτζώκας τόνισε: «Είναι πάντα ιδιαίτερο όταν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό ή και την Λοκομοτίβ που θα παίξουμε τώρα. Έχω συναισθήματα για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν αποτελεί έξτρα κίνητρο. Έφυγα από εκεί, η Χίμκι είναι η Τρίτη μου ομάδα από τότε και πάντα είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα στην οποία βρίσκομαι και η οποία αξίζει πολλά! Όλα τα μπράβο και πάλι στους παίκτες».

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί πως υπάρχουν σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά παιχνίδια: «Δεν υπάρχει αυτό. Όλα είναι σημαντικά. Και στο Βελιγράδι, και απόψε και αυτό που έρχεται με την Λοκομοτίβ Κούμπαν την Κυριακή στο Κράσντονταρ. Δεν είναι εύκοο για τις ομάδες να δίνουν τρία ή και τέσσερα παιχνίδια σε 8-9 μέρες με τόση πίεση που υπάρχει στο μπάσκετ στην Ευρώπη. Δεν είναι σαν το ΝΒΑ. Εδώ αν χάσεις έρχεται η καταστροφή. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι, μένοντας θετικοί πάντα για την ομάδα μας. Μην ξεχνάμε πως παίζουμε ακόμη χωρίς τον Τόμας Ρόμπινσον».

Όπως ενημέρωσε μάλιστα ο Ρόμπινσον βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου θα γίνει μία ακόμη αξιολόγηση της κατάστασής του μετά την επέμβαση στον καρπό και θα υπάρξουν νέα σε δύο – τρεις μέρες για το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ