21 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Έχουμε την ευκαιρία μας»

Για τη δυσκολία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (18/1), λόγω του μεγάλου ρόστερ του αλλά και της πληθώρας ψηλών που διαθέτει, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον προπονητή της Χίμκι να ευελπιστεί, ωστόσο, πως η εμφάνιση με τον Ερυθρό Αστέρα θα αποτελέσει τον «οδηγό» για μία νέα νίκη στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός από τον πρώτο παίκτη και ως τον τελευταίο έχει ένα βαθύ ρόστερ. Επίσης, έχουν τον ίδιο προπονητή και  έναν κορμό Ελλήνων παικτών για αρκετό καιρό. Γνωρίζουν πως να παίζουν και να διαχειρίζονται καταστάσεις.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω πως αν αγωνιστούμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ερυθρό Αστέρα, θα έχουμε  την ευκαιρία για να νικήσουμε. Πρέπει να παίξουμε ως ομάδα και να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να νικήσουμε ένα παιχνίδι αυτού του επιπέδου. Ακόμα μαθαίνουμε από την EuroLeague που είναι δύσκολη διοργάνωση κι έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Παίζουμε χωρίς τον καλύτερο ριμπάουντέρ μας, τον Ρόμπινσον. Οπότε, προσπαθούμε να καλύψουμε το κενό του και απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει πολλούς ψηλούς, θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ