21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μπαρέα: «Ο Νοβίτσκι μισούσε τον Λεμπρόν και τους Χιτ» (vid)

Ο άλλοτε παίκτης των Ντάλας Μάβερικς και συμπαίκτης του Ντιρκ Νοβίτσκι, Τζέι Τζέι Μπάρεα, αποκάλυψε σε podcast του Τζέι Τζέι Ρέντικ, ότι ο Γερμανός παίκτης δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα τους Μαϊάμι Χίτ του Λεμπρόν Τζέιμς.

Συγκεκριμένα το 2011 που βρέθηκαν οι δύο ομάδες στους τελικούς του ΝΒΑ και οι Ντάλας Μάβερικς πανηγύρισαν τον τίτλο απέναντι στην καυτή τριπλέτα των Μπος, Ουέιντ και Λεμπρόν. Εννέα χρόνια μετά από τους τελικούς ο Τζέι Τζέι Μπαρέα αποκάλυψε μία ιδιαίτερη ιστορία που δεν γνώριζε ο κόσμος, ενώ παραδέχτηκε ότι ο Ντιρκ Νοβίτσκι δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα τους Χιτ.

«Δεν μας άφηνε να χαλαρώσουμε. Μισούσε το Μαϊάμι, τον ΛεΜπρόν, τον Γουέιντ, τον Μπος, δεν θα το παραδεχόταν ποτέ. Προετοιμαζόταν γι' αυτούς. Δεν τους άντεχε! Ήταν έτοιμος γι' αυτούς και εκείνη τη χρονιά δεν μιλούσε πολύ, έδινε απλά το παράδειγμα. Στα timeout, πριν από τα ματς, μιλούσε, έδειχνε, είχε διαφορετικό τρόπο σκέψης επειδή τον είχαν κοροϊδέψει, έκαναν ότι έβηχαν. Είχε δει το video και τον είχε ενοχλήσει, του έδωσε όμως ένα έξτρα κίνητρο» ήταν τα λόγια του Πορτορικανού γκαρντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ