16.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Μπαράκ, έλα γήπεδο» (pic)

Ο Μπαράκ Ομπάμα βρήκε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο Έλληνας «αστέρας» τον ευχαρίστησε... καλώντας τον στο γήπεδο.

Το μπάσκετ είναι ένα πάθος του Μπαράκ Ομπάμα. Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, άλλωστε, δεν το έχει κρύψει, ενώ έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς έχει, εδώ και χρόνια, εντυπωσιάσει τον Ομπάμα με το ταλέντο του και σε μια πρόσφατη επίσκεψή του στο Μιλγουόκι, φρόντισε να τον αποθεώσει εκ νέου. 

«Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να έρθει κάποιος στο Μιλγουόκι. Έχετε τους Μπρούερς (μπέζιμπολ) που έχουν κάνει καλή σεζόν και είναι καλύτεροι από τους δικούς μου, Σικάγο Ουάιτ Σοξ, έχετε και τους Μπακς, με ρεκόρ 4-0, με το Γιάννη να είναι τρομερός», είχε πει συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο Μπαράκ Ομπάμα, κάνοντας τότε ένα διάλειμμα από τους... καταπέλτες εναντίον του σημερινού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ. Ο Γιάννης, πάντως, δεν άφησε ασχολίαστη αυτή τη δήλωση.

Ο «Greek Freak», μάλιστα, φρόντισε να ευχαριστήσει τον άλλοτε πλανητάρχη για τα σπουδαία του λόγια, με ένα... ιδιαίτερο προσκλητήριο για να έρθει σε αγώνα στο νεότευκτο «Fiserv Forum». «Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει τον άπειρο σεβασμό μου. Την επόμενη φορά που θα έρθεις στην πόλη, έλα και σε έναν αγώνα των Μπακς», έγραψε στο Twitter, καλώντας τον Ομπάμα με το δικό του τρόπο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ