17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Μπαμ» της Τορούν στην Ισπανία! (pics)

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League ανήκει τελικά στην Τορούν, η οποία επέστρεψε από το -8 του πρώτου αγώνα με την Εστουδιάντες και με 84-69 πήρε την πρόκριση, πετώντας εκτός διοργάνωσης τους Ισπανούς.

«Διπλό» και πρόκριση μέσα στην Ισπανία για την Τορούν, που επικράτησε της Εστουδιάντες με 84-69 και προκάλεσε «σοκ», αφήνοντας εκτός συνέχειας το σύνολο του Τζουσέ Μπεροκάλ. Οι Πολωνοί εμφανίστηκαν αποφασισμένοι, παρά την απώλεια οκτώ πόντων από το πρώτο ματς στην έδρα τους και σύντομα θα έδειχναν στους αντιπάλους τους, ότι είχαν έρθει για την ολική επαναφορά, έχοντας ισοφαρίσει με την ανάπαυλα (39-47).

Το νέο «ντεμαράζ» έγινε στην τελευταία περίοδο, με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και στο +17 για την Τορούν από βολές του Σνίεγκ στα 2.5 λεπτά πριν από την εκπνοή (61-78). Ο Περλ πάλεψε μόνος του, επί της ουσίας, για να ανατρέψουν την κατάσταση οι «Φοιτητές», κάτι που δε θα είχε αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να πυροδοτούν τη «βόμβα», με κορυφαίο τον Κάρολ Γκρουζέτσκι που είχε 22 πόντους, με 8/13 σουτ και έξι ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, ο Ζόλταν Περλ είχε 19 πόντους με πέντε ασίστ για την ισπανική ομάδα.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Οι επαναληπτικοί αγώνες:

Πέμπτη 27/9:

Εστουδιάντες-Τορούν 69-84 (συνολικό σκορ 137-144, πρόκριση για Τορούν)

Παρασκευή 28/9:

Καρχού-Λέφσκι
Άρης-Νίζνι
Φρίμπουρ-Γκρόνινγκεν

Σάββατο 29/9:

Μπάκεν Μπέαρς-Σαρλερουά

Κυριακή 30/9:

Άντβερπ-Καντού



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ