20.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

“Μπαμ” της Ομπραντόιρο, περίπατος για Μπάρτσα (vids)

Με εξαιρετικο για μία ακόμα φορά τον Κώστα Βασιλειάδη, η Ομπραντόιρο έκανε το colpo grosso νικώντας μέσα στη Βαλένθια με 94-87. Ήταν η τρίτη νίκη της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και της επιτρέπει να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο Βασιλειάδης είχε 21 πόντους με 2/6 τρίποντα και 6 ασίστ, ενώ πέτυχε και δύο βολές στο τέλος, με τις οποίες σφράγισε τη νίκη. Πολύ καλός και καθοριστικός για την Ομπραντόιρο ήταν και ο Μπροτζιάνσκι με 22 πόντους. Από τη Βαλένθια ξεχώρισε ο Ουίλ Τόμας με 23 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Στη Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα έκανε... πλάκα στην Φουενλαμπράδα, η οποία έπαιξε με τον Ραβεντός ως υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα ο Τσε Γκαρσία είχε υποβάλει την παραίτησή του. Η Μπάρτσα νίκησε με 106-76 έχοντας 11/24 τρίποντα και μοιράζοντας 30 ασίστ, παρέμεινε έτσι μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Ο Κέβιν Σεραφέν με 20 πόντους και 9/10 σουτ ήταν ο καλύτερος μιας ομάδας επτα παικτών της Μπαρτσελόνα με διψήφιο αριθμό πόντων! Ο Φρανθίσκο Κρουθ με 22 πόντους διασώθηκε από τη Φουενλαμπράδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ