25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Μπαμ» στη Γαλλία από την πρωταθλήτρια Βιλερμπάν! (vids)

Η Βιλερμπάν νίκησε 74-71 εκτός έδρας τη Μονακό και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, ενώ η Στρασμπούρ υπερασπίστηκε την έδρα της και με νίκη 72-68 επί της Ορτέζ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το ζευγάρι της Βιλερμπάν με τη Μονακό είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες πέρσι είχαν συναντηθεί στους τελικούς των πλέι οφ με τους «πράσινους» να κατακτούν τον τίτλο. Οι Μονεγάσκοι φέτος πραγματοποίησαν σπουδαία πορεία στην κανονική περίοδο και τερμάτισαν με άνεση πρώτοι, ενώ οι αντίπαλοί τους πέρασαν οριακά στα πλέι οφ και μάλιστα στην όγδοη θέση.

Τα πλέι οφ όμως είναι μία εντελώς διαφορετική υπόθεση. Οι πρωταθλητές έβγαλαν ψυχή στο παρκέ και κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» ολοκληρώνοντας μία μεγάλη έκπληξη και θέτοντας νοκ-άουτ το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ο Ντάριλ Ουάτκινς με είκοσι πόντους και δώδεκα ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Τζέι Ντι Τζάκσον, ενώ για τους ηττημένους οι οποίοι σούταραν μόλις 5/34 τρίποντα, οι 17 πόντοι του Μπράντον Ντέιβις δεν ήταν αρκετοί.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Στρασμπούρ έκαμψε πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό σκορ την αντίσταση της Ορτέζ. Ο Έρβιν Ουόκερ με 18 πόντους ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Βενσάν Κολέ, ενώ από πλευράς Ορτέζ ο Τζον Κοξ ξεχώρισε με 16.

Δείτε τις κορυφαίες φάσεις του μεγάλου παιχνιδιού της Μονακό με τη Βιλερμπάν, στα παρακάτω βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ