20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Μπαμ» Λεπενιώτη στα Φάρσαλα, προσπάθεια για Αποστολίδη

Νέες μεγάλες μεταγραφές έχουν στα «σκαριά» τα Φάρσαλα, με τον Γιώργο Λεπενιώτη να έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα, ενώ πολύ κοντά της βρίσκεται και ο Απόστολος Αποστολίδης.

«Διπλό» χτύπημα για να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη Β' Εθνική ψάχνουν τα Φάρσαλα, μετά την απόκτηση του Σωτήρη Γκιουλέκα. Οι Θεσσαλοί συνεχίζουν το ίδιο δυναμικά κι έχουν κάνει ήδη δικό τους τον Γιώργο Λεπενιώτη, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία, όπως αναφέρει το billkara.blogspot.com. Ο πολύπειρος γκαρντ, με μεγάλες παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες στα 39 του, βρισκόταν την περασμένη χρονιά στην Καρδίτσα, με την οποία κέρδισε πανηγυρικά την παραμονή στην Α2.

Μια νέα μεγάλη κίνηση θα ήταν ο Απόστολος Αποστολίδης. Ο Έλληνας γκαρντ θα μπορούσε μαζί με τους Λεπενιώτη και Γκιουλέκα να δημιουργήσει μία εξαιρετική περιφέρεια για τα Φάρσαλα, έχοντας αγωνιστεί τη σεζόν που μας πέρασε στον Αρκαδικό. Οι δύο πλευρές είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία και δεν αποκλείεται σύντομα ο ίδιος να φορέσει τα «χρώματα» της ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ