16.9 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μπακς: «40άρης» Χόλιντεϊ, νίκη για Πέλικανς (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν στο «Smoothie King Center», γνωρίζοντας την ήττα με 116-112 στην παράταση από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Τα «ελάφια» είχαν να αντιμετωπίσουν, μεταξύ άλλων, τις απουσίες των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον. Πάλεψαν με τον Τζρου Χόλιντεϊ να ισοφαρίζει σε 103-103 στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και να «σταματάει» στους 40π. (ρεκόρ καριέρας), μαζί με πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, αλλά οι «πελεκάνοι» χαμογέλασαν στο τέλος, πανηγυρίζοντας την τρίτη νίκη τους στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους. Άλλους 25π. είχε ο Γκρέισον Άλεν και 14π. με δεκατρία ριμπάουντ ο Τζόρνταν Νουόρα, ενώ δεν έπαιξε ούτε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

https://www.youtube.com/watch?v=n7-GVC9HlPQ

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίζει» τη νίκη από την κανονική διάρκεια, αλλά οι Ντεβόντε Γκράχαμ (26π. με 8/12 τρίποντα, τέσσερα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, τρία κλεψίματα) και Τζος Χαρτ (11π., δεκαπέντε ριμπάουντ, οκτώ ασίστ) αστόχησαν στα σουτ που επιχείρησαν. Ο Γιόνας Βαλαντσίουνας τελείωσε με 24π. και εφτά ριμπάουντ, ο Μπράντον Ίνγκραμ με 22π., πέντε ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ και τρία κλεψίματα και ο Χέρμπερτ Τζόουνς 17π., εννέα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=NGr4OXuCfPA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ