19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπακς: «Τριπλός» Γιάννης με… τεχνική ποινή (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το 27ο triple double της καριέρας του στο ΝΒΑ και οι Μιλγουόκι Μπακς δεν δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν με 136-113 τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Fiserv Forum».

Ο «Greek Freak» τελείωσε με 35π., δεκαέξι ριμπάουντ και δέκα ασίστ, αλλά χρεώθηκε με μία τεχνική ποινή που θα του κοστίσει 2.000 δολάρια επειδή τα… έβαλε με την μπασκέτα. Πρόκειται για τη δεύτερη τεχνική ποινή της τρέχουσας σεζόν και 30ή σε 683 παιχνίδια που έχει δώσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Τζόρνταν Νουόρα σκόραρε άλλους 23π., ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε 21π., τέσσερα ριμπάουντ και έξι ασίστ, ο Γκρέισον Άλεν 16π. και τέσσερα ριμπάουντ και ο Μπόμπι Πόρτις 14π. και έξι ριμπάουντ. Δεν έπαιξε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού, ενώ θυμίζουμε πως είχε νοσήσει τον περασμένο Ιούλιο στο Φοίνιξ, μπαίνοντας τότε σε καραντίνα και χάνοντας τη φιέστα της ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Τζάξσον Χέις με 23π. και εφτά ριμπάουντ, ο Τζος Χαρτ με 14π., έντεκα ριμπάουντ και εννέα ασίστ και οι Χέρμπερτ Τζόουνς και Ντεβόντε Γκράχαμ με 14π. έκαστος ξεχώρισαν για τους «πελεκάνους», που υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους στους τελευταίους τρεις αγώνες τους. Αυτή ήταν η έκτη διαδοχική επιτυχία των «ελαφιών».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ