20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπακς: Στο Μιλγουόκι είναι αλλιώς (vids)

Η τελική σειρά των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ μεταφέρεται στο «Fiserv Forum», με τους Μιλγουόκι Μπακς να θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δυναμική της έδρας τους.

Τα πρώτα δύο ματς έγιναν στην Αριζόνα, στην «Phoenix Suns Arena», με τους Φοίνιξ Σανς να κερδίζουν σε αμφότερα και να προηγούνται έτσι με 2-0 νίκες. Τα «ελάφια», στην επιστροφή τους στο Ουισκόνσιν, θα επιχειρήσουν να βγάλουν αντίδραση και να ισοφαρίσουν, επιβεβαιώνοντας και τα φετινά πεπραγμένα. Συγκεκριμένα, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ έχουν εντός έδρας σερί 7-1, ενώ εκτός έδρας έχουν αρνητικό πρόσημο, μια και μετρούν μόλις πέντε νίκες και έξι ήττες.

Ο κόσμος τους έδωσε δυναμικό παρών στους πρώτους δύο τελικούς στο «Fiserv Forum», για να τους παρακολουθήσει από γιγαντοοθόνες, αφού φιλοξενήθηκαν στην έδρα των «ήλιων». Φυσικά, το κλειστό θα είναι κατάμεστο σε αμφότερους τους τελικούς που θα γίνουν στο Μιλγουόκι, με ελάχιστα εισιτήρια να απομένουν και το sold out να θεωρείται δεδομένο, ενώ έξω από την εγκατάσταση θα υπάρχει και η δυνατότητα εμβολιασμού των φιλάθλων που επιθυμούν, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, με έξτρα κίνητρο την κλήρωση εισιτηρίων για τα παιχνίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=Ct-cVVEBn00

https://www.youtube.com/watch?v=jxnIPT2rZ18

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ